Haemme vakituiseen työsuhteeseen

TYÖMARKKINA-ASIANTUNTIJAA

 vahvistamaan edunvalvontaamme

Toimenkuvaasi kuuluu itsenäinen jäsenneuvonta työoikeudellisissa asioissa ja työehtosopimusten tulkinnassa, erimielisyysasioiden hoitaminen sekä työehtosopimusneuvotteluihin osallistuminen. Myös jäsenyritysten kouluttaminen ja työtuomioistuinprosessit kuuluvat tehtäviisi.

Odotamme sinulta

  • ylempää oikeustieteellistä loppututkintoa
  • työoikeuden hyvää osaamista ja 3-5 vuoden kokemusta työsuhdeasioiden hoitamisesta
  • kokemusta työehtosopimustoiminnasta ja työmarkkinajärjestelmän tuntemusta
  • asiakaspalveluhenkisyyttä sekä hyviä yhteistyö- ja neuvottelutaitoja
  • joustavuutta sekä oma-aloitteista ja itsenäistä otetta työhön

Tarjoamme mielenkiintoisen ja haastavan tehtävän, näköalapaikan nopeasti kehittyvällä kiinteistöalalla. Tervetuloa mukaan pieneen ja tehokkaaseen tiimiin hoitamaan kiinteistöalan yritysten ja yhteisöjen jäsenneuvontaa ja kouluttamaan jäsenyrityksiämme. Lisäksi pääset mukaan työehtosopimusneuvotteluihin tulevan talven liittokierrokselle. Tavoitteenamme on ajaa jäsenyritysten ja toimialan yhteistä etua sekä kehittää alan työehtoja. Toimistomme sijaitsee Kampissa Helsingin ydinkeskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä.

Lisätietoja antaa työmarkkinajohtaja Emma Nurmi puh. 020 7959 483.
Hakemukset palkkatoivomuksineen pyydämme toimittamaan 31.8.2021 mennessä osoitteella jutta.motsakov@kiinteistotyonantajat.fi